Norwegian med nye ruter til Kroatia

Norwegians ekspansjon fortsetter: Stavanger og Trondheim får direkteruter til Pula i Kroatia, Bergen får sommerrute til Gran Canaria. I tillegg økes rutetilbudet på en rekke sommerruter.

0

– Vi er glade for å kunne tilby direktefly til Pula både fra Stavanger og Trondheim. I tillegg åpner vi en sommerrute fra Bergen til Gran Canaria. Vi øker også antall avganger på populære feriedestinasjoner slik at passasjerer skal få enda flere valgmuligheter når de reiser med oss, sier kommersiell direktør i Norwegian, Thomas Ramdahl.

Norwegian vil tilby en ukentlig avgang mellom Stavanger og Pula på fredager, med oppstart 2. juni. Ruten mellom Trondheim og Pula flys en gang i uken på søndager, med oppstart 18. juni.

Fra Oslo øker Norwegian antall avganger til Verona, Bordeaux, Milano, Varna, Argarve/Faro, Dublin, Sicilia/Catania, Helsinki, Pisa/Toscana, Pristina, Gran Canaria Tenerife og Madrid. Fra Trondheim økes rutetilbudet til Split og Malaga.

Fornyelsen av Norwegians flåte fortsetter i 2017 med levering av ni Boeing 787-9 Dreamlinere, 17 Boeing 737-800 og seks Boeing 737 MAX.

– Bare i år vil vi motta 32 splitter nye fly. Dette betyr at vi vil tilby våre passasjerer mange nye og spennende ruter fremover. Vi ser frem til å ønske enda flere passasjerer velkommen om bord våre komfortable og mer miljøvennlige fly, sier Thomas Ramdahl.

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Reis og Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.
  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder