Norwegian lanserer digitalt temperaturkart

Midt i alle spekulasjoner rundt IAGs eventuelle oppkjøp av selskapet, lanserer Norwegian nå en helt ny funksjon på selskapets nettsider som gjør at de reisende kan finne sin drømmedestinasjon basert på ønsket temperatur.

0

Norwegian lanserer i dag en helt ny funksjon på selskapets nettsider som gjør det mulig for de reisende å finne sin neste destinasjon ved hjelp av et digitalt temperaturkart. Søkefunksjonen velger destinasjoner på bakgrunn av hvilken temperatur man ønsker, pris eller type ferie, alt ved hjelp av et digitalt rutekart.

– Nettsiden er vår største salgskanal så det er viktig for oss at den gjør det så enkelt som mulig for våre kunder å finne sin neste reise med Norwegian. Vi vet at mange lengter etter sol og varme så en søkefunksjon basert på temperatur vil gjøre det enklere å finne det de leter etter, samt å inspirere til å finne nye reisemål de kanskje ikke har tenkt på. Det digitale rutekartet er en del av et kontinuerlig arbeid for å gi våre kunder et best mulig produkt, sier kommersiell direktør, Thomas Ramdahl.

Norwegians nettside ble i 2016 kåret til verdens beste for lavprisselskap under World Travel Awards.

Share.

About Author

Redaktør, Reis og Travel News, [email protected]

Comments are closed.