Norwegian fra Roma til USA

Norwegian lanserte sin første flight fra New York til Roma den 9. november, og fra Los Angeles til Roma 11. november. Neste ut er Oakland–Roma fra 6. februar 2018.

0

Dette markerer 25 nye Norwegian-ruter fra USA i 2017, inkludert nonstop til Barcelona som ble lansert i juni, og 12 nye transatlantiske ruter fra det nordøstlige USA til Irland, Nord-Irland, Skotland og Norge med de nye Boeing 737 MAX-maskinene. Foreløpig har selskapet også annonsert syv nye ruter i løpet av første halvår 2018, inkludert ruter fra Austin og Chicago til London og fire nye ruter til Paris.

Roma er Norwegians syvende europeiske langrute-destinasjon fra USA etter Barcelona, Paris, London og de tre skandinaviske hovedstedene København, Stockholm og Oslo.

– Dette året har vært et monumentalt år hva angår vekst i USA, og våre nye ruter har mer enn innfridd våre forventninger. Faktisk har vi allerede økt frekvensen fra New York og vil tilby daglige avganger fra februar. Våre priser og tjenester viser tydelig at det er behov for lavkost med kvalitet, noe du også ser gjennom alle prisene vi har vunnet i løpet av de siste månedene, sier Thomas Ramdahl, kommersiell direktør i Norwegian.

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder