Norwegian-direktør går av

Norwegians Frode Foss overlater jobben som finansdirektør til leder for Investor Relations i selskapet, Tore Østby.

0

Tore Østby har vært ansvarlig for IR i Norwegian siden 2014.

–- Jeg er svært takknemlig for den jobben Frode Foss har lagt ned for Norwegian gjennom mange år. Han har gjort en meget solid innsats i Norwegian helt siden oppstarten av selskapet, og jeg har stor forståelse for at han etter hele 15 år som finansdirektør ønsker å konsentrere seg om andre oppgaver, sier konsernsjef Bjørn Kjos i en pressemelding.

– Jeg har hatt en fantastisk tid i Norwegian siden oppstarten i 2002 og er glad for at Bjørn Kjos tok meg med på å bygge Norwegian til det selskapet har blitt i dag. Nå er tiden kommet for å gjøre noe annet og jeg ønsker Norwegian lykke til videre, sier Frode Foss.

Tore Østby (52) som konstitueres i stillingen, har jobbet 15 år innen finanssektoren i ulike meglerhus, og har blant annet vært analysesjef i Nordea. Han har også bakgrunn fra Orkla-konsernet innen konsernutvikling (M&A) og som økonomisjef i Orkla Media. Tore Østby begynte i Norwegian høsten 2014. Han har økonomidanning fra Handelshøyskolen BI og er autorisert finansanalytiker (AFA) fra Norges Handelshøyskole (NHH).

Share.

About Author

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News [email protected]

Comments are closed.