Norwegian åpner to nye USA-baser

Norwegian planlegger å opprette to nye USA-baser – i Providence og Stewart – for sine nye Boeing 737 Max-maskiner.

0

Providence skal betjene området rundt Boston, mens Stewart er rettet mot New York.

– Planen er at vi skal fly transatlantisk mellom disse basene og Europa med våre Boeing 737-er, sier kommunikasjonsrådgiver Tonje Næss i Norwegian i en e-post-kommentar til NRK.

Selskapet har tidligere antydet at Bergen, Stavanger, Trondheim og Oslo vil kunne få nye direkteflyvninger til USA når Boeing 737-flyene ble satt i luften.

Norwegian har totalt 100 kjøpsopsjoner på flytypen, som betegnes som neste generasjons kort- og mellomdistansefly og som blir viktige i selskapets videre satsing.

Stewart ligger over en time lengre unna New York i reisetid, sammenlignet med JFK, og Norwegian understreker at baseopprettingen på ingen måte betyr at flyvningene til JFK opphører.

– Det utelukker riktignok ikke flyvninger til de større flyplassene vi i dag flyr til med Dreamlineren, som JFK i New York og Logan International i Boston, men vil gi våre passasjerer et enda bredere tilbud, sier Tonje Næss til NRK.

Hvilke passasjerer som får et bredere tilbud når basen er så langt fra byen, vil Næss derimot ikke kommentere.

– Vi har ikke lansert noen ruter ennå så frem til vi gjør det kan vi ikke gi mer detaljer, sier Næss.

Del.

Om forfatteren

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News bjorn@travelnews.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder