Norefjell Ski & Spa skifter eier

Danske Bank selger hotellet som gikk konkurs i 2014 til Adolfsen Group og Blystad-selskapet Edda Utvikling AS.

0

Kjøpet gjøres gjennom de respektive selskapene A&B Invest AS (Blystad-familien) og Hospitality Invest AS (brødrene Roger og Kristian Adolfsen). Kjøpesummen er foreløpig ikke kjent, men det er tydelig at de nye eierne satser på å utvide både sesongen og driften av hotellet.

– Før kommende sesong investerer vi over 50 millioner kroner i nytt snøproduksjonsanlegg i skisenteret, noe som vil gi et bedre produkt til kundene og forlenge vintersesongen betydelig, sier styreleder Marianne Blystad i A&B Invest til Dagens Næringsliv.

Ekteparet Marianne og Arne Blystad tok i fjor høst sammen med brødrene Roger og Kristian Adolfsen også over eierselskapet i Norefjell skisenter fra Danske Bank gjennom selskapet Norefjell Prosjektutvikling (NPU), og gruppen er med det tungt inne i driften av vintersportstedet som markedsfører seg med sin nærhet til Oslo..

 

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder