NFF med ny langsiktig avtale med Thon Hotels

NFF og Thon Hotels har vært samarbeidspartnere i 10 år. Nå er ny avtale signert med både NFF og SKF.

0

Thon Hotels har vært samarbeidspartner med Norges Fotballforbund siden 2008 og bidratt inn mot alle deler av norsk fotball. Både A-landslagene og de aldersbestemte landslagene benytter Thon Hotels, og Thon Hotels sitt cupsponsorat går i 2018 inn i sitt sjette år.

Nå er en ny og langsiktig samarbeidsavtale signert mellom partene.

– Thon Hotels har vært en fantastisk samarbeidspartner som har bidratt på en fantastisk måte inn mot både toppen og bredden av norsk fotball. De har et bredt spekter av hotelltjenester over hele Norge og med omfanget av norsk fotballs aktiviteter, så er Thon Hotels en verdifull og viktig samarbeidspartner for NFF, sier generalsekretær Pål Bjerketvedt i NFF.

– Thon Hotels er glad for at vi har blitt enig med NFF om en forlengelse av vår avtale med norsk fotball. Vi er opptatt av mest mulig aktivitet rundt om i hele landet. Og denne avtalen speiler dette. Vi har valgt å ha et ekstra fokus på Toppserien for kvinner og jentefotballen og har derfor også signert en avtale med Serieforeningen for kvinnefotball. Vi ønsker å være en sterk bidragsyter til den totale fotballaktiviteten i norsk fotball, sier konserndirektør Morten Thorvaldsen i Thon Hotels.

Samarbeidsavtalen med SKF gir Toppserieklubbene overnatting til alle bortekampene i Toppserien årlig. Thon Hotels var også en sentral del av jenteløftet for noen år tilbake, og denne avtalen viser at de fortsatt har et engasjement for og en tro på toppfotballproduktet på kvinnesiden.

– Samarbeidsavtalen med Thon Hotels gjør at spillerne får en bedre tilrettelagt og mer profesjonell inngang til bortekampene. Dette er helt i tråd med de strategiske grepene vi ønsker å gjøre, og derfor betyr dette mye for Toppserieklubbene. Samtidig føyer avtalen seg inn i rekken av flere gode samarbeidsavtaler som er signert den siste tiden. Vi er glade for at mange nå ser potensialet i toppfotballen på kvinnesiden, sier daglig leder i Serieforeningen for kvinnefotball, Hege Jørgensen.

Share.

About Author

Redaktør, Reis og Travel News, [email protected]

Comments are closed.