Nextjet er konkurs

Det svenske flyselskapet Nextjet AB og Nextjet Sverige er konkurs, ifølge en pressemelding fra selskapet.

0

Det betyr at alle flyvninger er innstilt.

– Vi har gjort alt i vår makt for å finne en løsning, men har dessverre ikke lykkes. Nå vil konkursforvalterne ta beslutningen om selskapets fremtid, sier administrerende direktør Magnus Ivarsson i en pressemelding.

På sine Facebook-sider ber flyselskapet sine kunder om å henvende seg til sine respektive reisebyråer eller kortutstedere.

– Vår kundetjeneste har stengt inntil videre, skriver Nextjet, som oppfordrer passasjerer om ikke å reise til flyplassene.

Nextjet har 16 fly, 330 ansatte og flyr til 17 destinasjoner. Selskapet har særlig satset på mindre flyplasser som Hemavan og Gällivare i Nord-Sverige. Eierne bak er Magnus Ivarsson, Oy Herrfors AB og Air Aland. I siste regnskapsår (2016) hadde Nextjet en omsetning på 506 svenske kroner og et tap på drøy 20.

Del.

Om forfatteren

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News bjorn@travelnews.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.
  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder