Nesten utsolgt til jul

Reiseoperatøren Ving melder at 95 prosent av reisene i juleukene utsolgt. De aller fleste drar til Gran Canaria og Tenerife.

0

Mange bytter med andre ord ut snø og ribbe med sol og tapas.

– Nitti prosent av gjestene våre som skal reise bort i jula skal til Kanariøyene, sier informasjonssjef i Ving, Siri Røhr-Staff.

– Mange velger seg klassikere som Gran Canaria og Tenerife fordi det kjennes trygt og godt. Man ønsker kanskje ikke å gamble med nye reisemål akkurat i julen. På Kanariøyene vet nordmenn at de får sol, bad og gode opplevelser – uansett alder på dem som reiser. Ofte reiser man jo hele familien i jula, sier hun.

Også Thailand er en populær destinasjon for juleferien.

– De som reiser til Thailand velger ofte å være borte i to uker, og direkteflyene våre til Phuket er faktisk så godt som fulle i hele desember, sier informasjonssjefen.

Ving opplever en økning på ti prosent fra i fjor når det gjelder salg av juleferier.

– Det er helt klart en sammenheng mellom antall fridager i jula og hvor mange som bestiller reiser på denne tiden. Samtidig ser vi også en tendens til at flere ønsker å bytte ut stress og mas her hjemme i julen med mer tid til hverandre i varmere strøk. Hele familier reiser og feirer høytiden sammen – langt bort fra snø og kulde, sier Røhr-Staff.

Share.

About Author

Sjefredaktør, Travel News [email protected]

Comments are closed.