– Neste sommers vinnere er Kroatia og Hellas

For Apollos reisende blir Kroatia neste sommers store vinner, med 13 direktefly fra hele ti byer i Norge. Og selskapet har slett ikke glemt sitt hovedfokus på Hellas.

0

Mange har allerede sikret seg neste sommerferie. Både Apollo og Ticket melder om kraftig økning i salget.

Nye reisemål

– Kroatia og Hellas ble årets vinnere, og slik det ser ut nå blir de også det neste sommer. Totalt er sommersalget opp hele 35 prosent, og Kroatia har en salgsøkning på hele 60 prosent sammenliknet med samme tid i fjor. Det virker som om nordmenn ikke kan få nok av storfavorittene, sier Erik Haug, administrerende direktør i Apollo, i en pressemelding.

Også Ellen Wolf Andresen i Ticket melder om godt sommersalg.

– Det kan virke som om nordmenn har lært at det er smart å bestille tidlig. Så langt har vi en økning i antall bestilte sommerreiser på 27 prosent sammenlignet med samme tid i fjor, sier hun.

Sommeren 2018 lanserer Apollo hele 13 ukentlige avganger fra ti byer i Norge til Kroatia. I tillegg til å tilby 14 ulike feriesteder og over 100 hoteller her, satser reisearrangøren også på eksklusive skjærgårdscruise.

– Etterspørselen rundt den moderne formen for øyhopping har virkelig økt det siste året, sier Haug og melder om en dobling i salget.

Likevel, hele fem av ti av de som reiste på tradisjonell pakketur til Hellas i år reiste med Apollo, og landet forblir den store feriefavoritten. Apollo ønsker å ytterligere befeste sin posisjon ved å fly direkte til østlige Kreta og lansere reisemålet Sitia.

– Med den nye flyplassen nordøst på Kreta blir de vakre områdene rundt, som sjarmerende Agios Nikolaus og de lekre designhotellene i Elounda langt mer tilgjengelige for nordmenn. Dette er på mange måter kremen av kremen – eller Kretas indrefilet hvor jetsetteren drar, mener Haug.

Totalt vil reisearrangøren tilby 25 ukentlige avganger til Kreta fra 14 byer i Norge til sommeren.

Albania kommer

Inntil nylig var Albania for mange et relativt ukjent ferieland, men det vil nå endre seg, spår Haug. Neste sommer blir det for første gang direktefly hit med Apollo.

– Albania er definisjonen på en ukjent perle, og perfekt for alle som drømmer om en sol- og badeferie kombinert med unike opplevelser. I tillegg til en vakker kyst og flotte hoteller byr Albania også på nydelig mat – og holder ikke minst et meget gunstig prisnivå, forteller Apollo-sjefen.

Erik Haug, Apollo.

På Durres Riviera er Apollo nå i gang med å bygge sitt nyeste Mondo Family Resort – Fafa Grand Blue. Her venter store bassengområder og leiligheter, og en beliggenhet direkte på stranden.

I tillegg til nye reisemål satser Apollo sterkt på sine fleksible pakkereiser til hele verden, og forventer en dobling i antall solgte pakkereiser med rutefly i 2018.

– Vi pakker reiser til hele verden – kunden bestemmer selv reiselengde og hvor de vil bo – være seg om det er storbyferie i London, cruise i Miami eller eksotiske Bali, sier Haug.

– Stadig flere får øynene opp for fordelene ved å bestille ferien i «vår verden». Vi flyr med de beste flyselskapene og det er både enkelt og fleksibelt. I tillegg er du som reisende dekket av Pakkereiseloven – noe som mange opplever som en ekstra trygghet i dagens ferieverden, sier Apollo-sjefen.

Share.

About Author

Sjefredaktør, Travel News [email protected]

Comments are closed.