Nå flyr Icelandair på Tampa Bay

I dag setter Icelandair for første gang kursen mot din nye helårsdestinasjonen Tampa Bay på Floridas golfkyst.

0

Icelandair skal fly til Tampa Bay hele året, med fire ukentlige avganger: onsdag, fredag, lørdag og søndag. Solskinn-staten er imidlertid ikke ny for Icelandair, som allerede flyr hele året til Orlando.

Tampa ligger ved Mexicogolfen, og er det administrative senter for delstatens 4,5 millioner innbyggere. Tampa og omkringliggende områder er spesielt kjent for turisme og kystbyene St. Petersburg, Clearwater Beach og Sarasota. Floridas eksotiske golfkyst er ikke like godt kjent på våre kanter som Miami og resten av østkysten. Det håper det islandske flyselskapet vil endre seg nå.

Det er uansett enkelt å kombinere begge sidene av Florida, da det er mindre enn to timers kjøring mellom Tampa og Orlando. Med Icelandair kan du uten tillegg i flyprisen fly til en av destinasjonene og hjem fra den andre.

Icelandair tilbyr også Stopover på Island på veien over Atlanterhavet. Med den ordningen kan du bli på Island i opptil syv dager uten ekstra kostnad i flyprisen.

Om Icelandair

Flyr til 47 destinasjoner, hvorav 19 i Nord-Amerika, 14 i USA med Cleveland, Ohio fra 2018 og fem destinasjoner i Canada. Forventet passasjertall i 2017 er ca. fire millioner.

Share.

About Author

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News [email protected]

Comments are closed.