Monica Eriksson ny prosjektleder i Norsk Turistutvikling

Monica Eriksson er allerede i gang i jobben som ny prosjektleder i Norsk Turistutvikling AS (NTU).

0

Det var 48 søkere til stillingen på Lillehammer, med mange godt kvalifiserte søkere, ifølge en pressemelding.

Monica Eriksson har arbeidet bredt med reiseliv i offentlig og privat sektor i mange år, og har god kjennskap til reiselivet i Norge. Nettverket hennes er stort, og hun har deltatt i flere prosjekter og prosesser innen både planlegging, reiselivsutvikling og markedsarbeid.

Monica kommer fra Fjellnettverket (samarbeid mellom fylkeskommuner, kommuner og regionråd i fjellområdene i Sør- og Midt-Norge), hvor hun har vært daglig leder de siste fem årene med fokus på å skape livskraftige bygder der verdier skapes.

Kjell Ove Solbakken, daglig leder i NTU, sier at Monica vil tilføre selskapet viktig kompetanse innen næringsutvikling i fjellområdene.

NTU er landets eldste rådgivningsselskap innen reiseliv. I tillegg til oppdrag over hele landet, ønsker NTU nå å styrke satsingen på utvikling av fjellområdene, som selskapet mener har et stort og uutnyttet potensial.

NTU har fem medarbeidere og skal være en viktig og foretrukket samarbeidspartner for offentlige og private aktører som ønsker å utvikle arbeidsplasser og næringsvirksomhet innen reiseliv, opplevelser, fritidsbebyggelse, mat og andre tilgrensende næringer i fjellområdene på en bærekraftig måte.

Share.

About Author

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News [email protected]

Comments are closed.