Milliard-satsing i Argentina

Norwegian kan komme til å investere så mye som 37 milliarder kroner i Argentina. Målsettingen er å trafikkere 146 ruter.

0

Ambisjonen er å fly 18,2 millioner passasjerer per år, innenriks som utenriks, til andre land i Sør-Amerika. Det inkluderer også langdistanse-flyvninger til Nord-Amerika og Europa, skriver Dagens Næringsliv.

Ifølge den argentinske avisen La Nación har det norske lavprisselskapet sendt en omfattende presentasjon av planene til de argentinske luftfartsmyndigheter.

– Vi kan bekrefte at vi har søkt om driftstillatelse i Argentina, i forbindelse med det har vi laget en skisse for fremtidsmulighetene, sier kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian i en kommentar til DN.

Han understreker at en oppstart krever en tillatelse fra myndighetene. Likevel regner Norwegian med å kunne starte flyvninger mellom Buenos Aires og London i november i år.

Del.

Om forfatteren

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News bjorn@travelnews.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.
  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder