Merethe Olsen ny adm. dir. i NOR-WAY Bussekspress

Styret i Nor-Way Bussekspress har i styremøte 27.februar besluttet å tilsette Merethe Olsen som ny administrerende direktør. Hun vil tiltre stillingen senest 1. juni.

0

Merethe er 44 år og har erfaring fra en rekke lederstillinger i bussbransjen, både fra operatør og innkjøpssiden, samt noen år i bank, og rådgivning.

I dag har hun stilling som plan og markedssjef i Telemark bilruter, og daglig leder i Telemark ekspressbusstrafikk. Tidligere har hun hatt ledende stillinger for Nettbuss i Telemark, samt vært daglig leder Telemark Kollektivtrafikk. Hun er utdannet Bachelor fra BI.

– Det er spennende for Nor-Way å få inn en markedsorientert leder som kjenner selskapet fra medlemssiden, noe som vil styrke Nor-Way sin evne til å forene medlemmenes og kundenes behov. Nor-Way bussekspress er i ferd med å implementere ny strategi, samtidig som nye digitale salgs- og kommunikasjonskanaler skal tas i bruk. Vi registrerer også at det er positive politiske signaler rundt ekspressbussnæringens rammevilkår, noe som kan gi næringen vekst og utvikling igjen, sier styreleder Roger Harkestad.

– Jeg vil takke styret for tillitten og gleder meg til å starte på et interessant arbeid i en spennende virksomhet, sier Merethe Olsen.

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Reis og Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder