Meld deg på i kampen om hotell-stipend

Ellen & Axel Lunds Stiftelse som eier Sola Strand Hotel deler også ut et årlig stipend til studenter innen hotell- og restaurantfag, og nå er det duket for ny utlysning.

0

Sola Strand Hotel er et historisk hotell fra 1914, idyllisk plassert på Solastranden like utenfor Stavanger. Hotellet er eid og drevet av Ellen & Axel Lunds Stiftelse. Stiftelsen ble opprettet 10. januar 1950.

I stiftelsens vedtekter står det at hotellet skal drives som et førsteklasses turisthotell, og at deler av overskuddet skal gå til opplæring innen hotell- og restaurantbransjen. Dette innebærer at hotellets overskudd føres tilbake til drift og vedlikehold av hotellet, samt at stiftelsen deler ut stipender til studenter innen hotell- restaurantfag. På denne måten er vi med på å støtte opp om et utviklende fagmiljø for fremtiden.

Det lyses ut stipendtildeling årlig, og i 2016 ble det delt ut tre stipender til videreutdanning innenfor hotell- og restaurantfaget.

Vinnerne var:

Victoria S. Rønne – Student ved Hotel Institute Montreux
Silje Bendiksen – Student ved Blue Mountains International Hotel Management School
Henny Sofie Tanberg – Student ved Les Roches International School of Hotel Management

Nå er det igjen duket for en stipendtildeling for 2017, med en frist som går ut 1. desember 2017.
For mer informasjon om stipendet, kontakt markedssjef Kjersti Steffensen, Sola Strand Hotel,
[email protected], tlf.
51 94 30 84/ 905 91 253

 

Om Ellen og Axel Lunds stiftelse

Ellen og Axel Lund kjøpte Sola Strand Hotel (da kalt Sola Strandhytter) i 1927 og drev hotellet frem til opprettelsen av Ellen og Axel Lunds Stiftelse 10. januar 1950, da de besluttet at Sola Strand Hotel skulle gå over til denne stiftelsen. I stiftelsens vedtekter står det blant annet at hotellet skal drives som et førsteklasses turisthotell, og at deler av overskuddet skal gå til videreutdannelse innen hotell- og restaurantbransjen.

Share.

About Author

Sjefredaktør, Travel News [email protected]

Comments are closed.