Magisk hotellåpning i Bergen

Uten så mye omtale og ompa har Bergen fått et splitter nytt hotell: Magic Hotel.

0

Uten særlig ståhei i byggefasen åpnet nylig økonomi-/designhotellet Magic Hotel i Bergen, melder HRRnett.

Hotellet hadde en pre-åpning av første del med 101 rom i august, og i november åpnes ytterligere 116 rom. Hotellet får dermed totalt 217 rom fordelt på dobbeltrom, familierom og noen suiter/møterom. Hotellets restaurant “Bergtatt“, og en takterrasse med flott utsikt, åpner snart.

Bak hotellet står selskapet Magic Hotels BG AS hvor hovedeier er AB Eiendommer, som også eier Bøhmergaten 42/44 på Danmarksplass i Bergen, ca. to kilometer fra sentrum. Bak AB Eiendommer står Tom Rune Pedersen med familie.

– Magic Hotel kombinerer det beste ved økonomihotell og designhotell. Karim Rashid leverer design og interiør til oss, som det første hotellet i Skandinavia. Han har tidligere bl.a designet interiør til hoteller i Tyskland. Hans filosofi samsvarte med våre ideer om at design også skal kunne tilpasses et hotell hvor man ønsket å tilby gjestene lave priser, sier daglig leder Mona Sandvik til HRRnett.

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Reis og Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder