Magetrøbbel på Gardermoen

Thon Hotel Oslo Airport samarbeider med kommuneoverlegen og Mattilsynet.

0

Kommuneoverlegen i Ullensaker og Mattilsynet jobber med å kartlegge årsaken til at en liten andel gjester har blitt syke med mageproblemer etter et landsmøte på Gardermoen.

For tidlig å konkludere
– I denne situasjonen samarbeider kommuneoverlegen, Mattilsynet og hotellet rutinemessig. Nasjonalt folkehelseinstitutt er rutinemessig informert. Det er alt for tidlig å konkludere med hva sykdommen kan være. Hotellet iverksatte umiddelbart sine rutiner med blant annet desinfeksjon og sikring av matprøver. Det vil i de nærmeste dagene være tett kontakt og samarbeid mellom aktørene i oppfølgingen av saken, sier kommuneoverlegen i Ullensaker, Lars Meyer-Myklestad.

Følger rutiner og samarbeider
– Hotellet følger rutiner og samarbeider med både kommuneoverlegen og Mattilsynet. Alle gjestene har blitt varslet og blitt bedt om å ta kontakt dersom de har blitt dårlige. Til nå er det kun få som har tatt kontakt, sier konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Reis og Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder