Luftig konsert med Kurt Nilsen

SAS fortsetter å gi passasjerene musikalske opplevelser i luften gjennom sitt konsept ”SAS Live Music”, og denne uken er det Kurt Nilsen som skal opptre på 30 000 fot i forbindelse med sitt nye album.

0

SAS har sammen med Universal music arrangert konserter om bord, i gate og i lounge med 12 forskjellige artister til nå. Fra mandag 13/2 og tirsdag 14/2 skal Kurt Nilsen holde konserter i gatene og om bord på utvalgte SAS-avganger på destinasjonene Oslo, Trondheim, Bergen og Stavanger.

– Vi er veldig glade for å ha Kurt Nilsen, en av Norges kjæreste artister, om bord hos oss for å gi våre kunder en unik musikalsk opplevelse, sier markedssjef i SAS Marianne Orderud.

Kurt Nilsen med nytt album
Kurt Nilsen slapp på fredag sitt helt nye album ”Amazing”. Etter tre år med låtskriving var Kurt Nilsen endelig klar for å gi ut nytt materiale med ”Going All In” i 2016. Låten var den første singelen fra det nye albumet til bergenseren. Singel nummer to, med samme navn som albumet, ble sluppet 27. januar i år og forrige uke delte han resten av platen med det norske folk. Det vil bli fremført forskjellige sanger fra dette albumet på rundreisen i Norge med SAS Live Music.

– Jeg gleder meg masse til å reise med SAS til uken. Minikonserter på gates og om bord på enkelte flygninger. Dette er noe jeg ikke har gjort før og jeg ser virkelig frem mot det, sier Kurt Nilsen.

Om SAS Live Music
– SAS Live Music er et samarbeid mellom SAS og Universal Music der vi avholder konserter med artister på flyplasser, i lounger – og oppe i luften, sier Orderud

Alle fremføringene blir skreddersydd til å passe inn på de noe uvanlige arenaer og omgivelser på flyplassene og om bord i flyene. Siden lanseringen i januar 2016 har artister som Bendik, The Fjords, Gundelach, Izabel, OMVR og Odd Nordstoga opptrådt for SAS-kunder . Alle konsertene er dokumentert og kan ses på www.scandinaviantraveler.com/no/SASLiveMusic

Share.

About Author

Tom Andersson

Redaktør, Reis og Travel News, [email protected]

Comments are closed.