Løkaas Fossum til Apollo

Som et ledd i tilpasningen til den øvrige nordiske modellen overtar administrerende direktør Erik Haug i Norge også salgsansvaret i Apollo Norge. Videre kommer ikke ukjente Tonje Løkaas Fossum inn som markedssjef.

0

Løkaas Fossum erstatter Marcus Lundgren, som forlater selskapet. Endringen trådte i kraft 1. mai, og Løkaas Fossum – som i fjor forlot stillingen som markeds- og kommunikasjons-direktør i Ving – får nå det samme ansvaret i Apollo. Det vil si at hun blir ansvarlig for alle markedsaktiviteter, i tillegg til PR og kommunikasjon.

– Tonje har en særdeles bred erfaring på disse områdene, noe som vil styrke Apollo i tiden fremover, sier administrerende direktør Erik Haug om den nye organisasjonen.

Del.

Om forfatteren

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News bjorn@travelnews.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.
  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder