Lederskifte ved Copperhill Mountain Lodge

Eva Ottosson Rask som tar over som administrerende direktør og hotelldirektør for Stordalen-eide Copperhill Mountain Lodge i Åre.

0

Eva kommer fra Clarion Hotel der hun både har vært markedssjef for Stockholms største hotell Clarion Hotel Sign og senest administrerende direktør og hotelldirektør for Clarion Collection Hotel Tapto. Hennes bakgrunn er dog innen skireisebransjen.

Hun startet i skireiseselskapet ”Sigge Sport Skidresor” som arrangerte skireiser til svenske og norske skidestinasjoner. Siden fulgte noen år i et selskap som jobbet med å lokke utenlandske turister til Skandinavia gjennom skreddersydde arrangementer og opplevelser. Fritiden brukte hun i Åre og Björkliden med alpint, maratonløp og paragliding.

– Jag har to lidenskaper i livet i tillegg til mann og barn, og det er fjell og hotell. Jeg elsker alpinsport, jeg elsker å løpe og jeg elsker å vandre i fjellet. Da jobben på Copperhill dukket opp, føltes det som om alt falt på plass. Jeg får bo og leve i den delen av Sverige som jeg elsker mest, og jeg får fortsette å utvikle et fantastisk hotell og Åre som året-rundt-destinasjon, sier Eva Ottosson Rask.

Eva Ottosson Rask tiltrer sin nye stilling den 1. august.

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Reis og Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder