Le Lapérouse fremme i Norge

Le Laperouse, den første av fire nye skip i Ponants Explorer-klasse, har ankommet Norge og VARD for siste del av byggeprosessen etter turen nordover fra et verft i Romania.

0

Skipet ble sjøsatt i Romania den 18. desember 2017, og ble tauet hele veien opp til Norge. Nå tar det norske verftet over for å fullføre den siste delen av byggeprosessen.

Le Lapérouse skal etter planen ha sin jomfrutur i juni, tett fulgt av søsterskipet Le Champlain, som er planlagt levert i løpet av høsten. Le Bougainville og Le Dumont-d’Urville vil være operative i løpet av 2019. Alle de fire skipene vil ha en kapasitet på 180 passasjerer, og bidra til en betydelig kapasitetsvekst i det franske rederiet – som ved utgangen av 2019 vil ha en flåte på ni skip i luksusklassen.

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Reis og Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder