Kjos varsler superbillige USA-billetter

I et intervju med nyhetskanalen CNN varsler Bjørn Kjos at Norwegian innen kort tid vil introdusere billettpriser “godt under 100 dollar” fra Europa til USA.

0

Det var i et intervju med “sluggeren” Richard Quest på CNN at Bjørn Kjos slapp nyheten om ekstremt lave transatlantiske billettpriser fra Norwegian, i tillegg til en betydelig utvidelse av virksomheten i USA. Trolig ligger introduksjonen av lavprisbillettene bare få uker frem i tid. Quest peker på at årsaken til at man nå har en mulighet til å få til lavprissatsinger på langdistanse er flyene, og viser til Boeings Dreamliner (787), som Norwegian bruker, og Airbus’ nye A350, som SAS har bestilt.

Med dette innfrir Kjos og Norwegian gamle løfter om å tilby flyreiser mellom Europa og USA til priser som ligger langt under de “gamle” flyselskapenes. Så gjenstår det å se om det presses frem tilsvarende tilbud fra selskaper som SAS.

Hele intervjuet med Bjørn Kjos kan du se her.

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Reis og Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder