Kjøper reisegaver for en halv million til jul

Tall fra TUI viser at vi gir hverandre reiser og opplevelser for nærmere en halv million kroner til jul i år.

0

– De aller fleste av oss har det vi trenger av materielle ting, og vi ser at å gi reiser og opplevelser blir mer og mer populært, sier Nora Aspengren, Kommunikasjonsansvarlig i TUI.

Desember er høytid for kjøp av reisegavekort hos reisearrangøren TUI. De tre siste årene har nordmenn i gjennomsnitt handlet gavekort for 500 000 i julemåneden. Tall fra desember 2016 viser at beløpene varierer fra 10 kr til 15 000 kr, og i gjennomsnitt brukes cirka 2900 kr per gavekort.

–  Vi ser en voksende trend i å gi opplevelser og reiser i gave. Det være seg til jul eller til andre anledninger. Vi har derfor stor tro på at salget av denne typen gaver vil øke i tiden fremover, sier Aspengren.

Del.

Om forfatteren

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News bjorn@travelnews.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder