Kissimee tilbyr online-kurs for nordiske reisebyråer

Kissimmee i Florida har lansert et internett-basert undervisnings-opplegg, som gjøre det enklere for nordiske reisebyråer å lære reisemålet å kjenne.

0

Det er Experience Kissimmee i den amerikanske delstaten som har utviklet den morsomme og profesjonelle utdannings-plattformen, som er utviklet i tett samarbeide med Icelandair.

Aller som ønsker å delta kan melde seg på gratis via www.kissimmee.experttraining.eu. Deretter skjer den interaktive treningen på alle typer digitale plattformer.

Online-kurset for reisebyråer i Sverige, Norge, Danmark og Finland inneholder opplysninger om hvordan man som reisebyrå kan selge Kissimmee best mulig til potensielle kunder, Kursinnholdet består av både videoer, tekst og bilder, og man skal gjennom flere øvelsesspørsmål. Etter kurset blir man eksaminert, for å få utstedt offisielt sertifikat.

Det grunnleggende formål med online-kurset er gi nordiske reisebyråer innsikt i hva det sentrale Florida har å by på.

Byen Kissimmee ligger i nærheten av Kissimee-elven i Osceola Country. Ikke langt unna ligger den store opplevelses-parken Disney World. I storbyen Orlando finner man i tillegg parkene Universal Studios og SeaWorld.

Kissimee tar imot mer enn åtte millioner besøkende hvert år, har 50 000 senger og mer enn 25 000 feriehus.

De ti beste reisebyrå-ansatte som deltar på online-kurset fra de fire nordiske landene blir invitert til Kissimmee og det sentrale Forida i oktober og november 2018. Det betyr at man må ha fullført kurset innen 1. april i år for å komme med i deltakerfeltet.

 

Share.

About Author

Sjefredaktør, Travel News [email protected]

Comments are closed.