Kenneth Jensen kommersiell direktør i Haut Nordic AS

– Kenneth Jensen blir en viktig del av konsernets vekststrategi, sier administrerende direktør Sondre Prestegard i Haut Nordic.

0

Haut Nordic er et konsern som drifter hoteller og restauranter i Kongsberg, Tønsberg og på Gjøvik.

– Vi skal vokse både på eksisterende og  nye anlegg, fortsetter Prestegard.

– Kenneth skal jobbe med konsernets salgsapparat, mersalg i våre restauranter og med å styrke den kommersielle delen av organisasjonen. Kenneth skal også ha en rolle som ressursperson og bidragsyter for våre direktører og daglige ledere. Vi er stolte og glade for at Kenneth velger å jobbe for akkurat oss, sier Prestegard.

Kenneth Jensen er utdannet diplomøkonom med spesialisering innen reiselivsledelse. Han har lang fartstid innen salg og ledelse, og har blant annet jobbet som salgsdirektør i Eniro Norge og Schibsted. De siste årene har Kenneth etablert og utviklet nye salgsmiljøer innen mediebransjen. Han tiltrer i stillingen 1. april i år.

– Jeg ser virkelig frem til å ta fatt på nye utfordringer, og valgte Haut Nordic blant annet på bakgrunn av deres ambisjoner, vekstplaner og tydelige fokus, sier Jensen selv.

– Jeg ser frem til å bidra til at et av Norges utvilsomt sterkeste fagmiljøer innen hotell- og restaurantbransjen skal ha en videre ekspansiv vekst. Haut Nordic har hatt en eventyrlig utvikling og jeg gleder med til å jobbe på lag med så dyktige mennesker, uttaler Kenneth Jensen til slutt.

Fakta om Haut Nordic

I tillegg til kjente Hotel Klubben i Tønsberg, driver konsernet Grand Hotel på Kongsberg (med nybygde Magazinet konferansesenter), nyoppussede Grand Hotel på Gjøvik og spahotellet Strand på Gjøvik – alle med  franchiseavtale med Nordic Choice Hotels.

Konsernet driver også en rekke restauranter i og utenfor hotellene. Restauranthuset Glade Kongsberg er konsernets største enkeltstående restaurantprosjekt, som huser Dolly Dimple’s og Big Horn Steak House.

 

Del.

Om forfatteren

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News bjorn@travelnews.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.
  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder