Keith Rankin ny Avis-sjef internasjonalt

Avis Budget Group har utnevnt Keith Rankin som president for selskapets internasjonale region, som inkluderer Europa, Midtøsten, Afrika, Asia, Australia og New Zealand.

0

Keith var tidligere administrerende direktør i Barloworlds bildivisjon i Sør-Afrika – en lisenspartner av Avis Budget Group. Barloworld er en ledende distributør av globale merkevarer og leverer integrert utleie, flåtestyring, produktstøtte og logistikkløsninger.

Keiths karriere i Avis startet i 1998, som leder for avdelingen for finansiell planlegging. Der var han involvert i oppkjøpet av Avis’ selskaper i Norge og Sverige i 2000, og senere utnevnt som administrerende direktør for Avis’ bilutleie i sørlige Afrika i 2004.

Keith tar med seg bred erfaring til Avis Budget Group, som nå er i en viktig fase med digital utvikling og revolusjonering av fremtidens mobilitetsløsninger.

– Min reise med Avis Budget Group startet for over 20 år siden, og jeg gleder meg til å starte i denne rollen i disse spennende tider, sier Keith Rankin i en pressemelding.

– Mobilitetssektoren er i endring og drives av teknologisk utvikling og kunders behov for rask og individualisert kundeopplevelse. I vår internasjonale region – og globalt – utvikler vi ikke bare våre tjenester for å være med i denne utviklingen, men som en ledende stemme for fremtidens mobilitetsløsninger.

Vi vil gjøre kundereisen mer åpen, praktisk, personlig og sømløs, fortsatt Rankin.

– I tillegg er vi fokusert på å levere mobilitetsløsninger raskest mulig, gjennom våre mobilapper Avis og Zipcar, og tilkoblede biler med nye tilbud og prosesser. Jeg er glad for å være en del av Avis Budget Group og ser frem til å realisere våre innovasjoner.

Share.

About Author

Sjefredaktør, Travel News [email protected]

Comments are closed.