Julie Ødegaard ny RCL-topp

Royal Caribbean International Ltd (RCL) har utnevnt Julie Ødegaard som ny administrerende direktør for Norden.

0

Hun får det overordnede ansvaret for merkevarene Royal Caribbean International, Celebrity Cruises og Azamara Club Cruises i den nordiske regionen, som inkluderer Norge, Sverige, Danmark og Finland.

Hun erstatter Mats Jacobsson, som hopper av etter to og et halvt år i jobben. Ødegaard var tidligere RCLs nordiske finansdirektør, og tar med seg en betydelig erfaring.

– I 2018 skal Royal Caribbean introdusere Symphony of the Seas, Celebrity sjøsetter Edge og Azamara Club Cruises kommer med Azamara Pursuit, sier Stuart Leven, visepresident I EMEA og administrerende direktør i RCL Cruises Ltd.

– Det blir med andre ord et massivt år for alle våre merkevarer, og vi opplever utrolig støtte i det nordiske markedet. Mats har utviklet våre produkter videre de siste to årene, og ser virkelig frem til at Julie skal fortsette dert positive momentet som er oppnådd.

Del.

Om forfatteren

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News bjorn@travelnews.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder