Inngår samarbeid med fotballklubben Leeds

I samarbeid med søsterselskaper Thomas Cook Sport har Ving inngått en avtale om å være offisiell billett- og hotellpartner til Leeds United.

0

Avtalen mellom Ving/ Thomas Cook Sport og The Lilly Whites gjør at de nå kan tilby skreddersydde kamppakker for tilreisende til Leeds` hjemmebane Elland Road.

Svein Erik Bjørheim, ansvarlig for fotballreiser i Ving, sier at Leeds har en ekstra sterk tilknytning til norske fotballsupportere.

– Mange vokste opp med tippekampen på 70-tallet, når Leeds hadde sin storhetsperiode med legender som Billy Bremner og Peter Lorimer. Det faktum at den største internasjonale Leeds United supporterklubben i verden er her i Norge sier noe om klubbens sterke bånd med norske supportere, sier Bjørheim.

Som den offisielle samarbeidspartneren til Leeds vil Ving kunne tilby pakker med hotell og kampbilletter til alle hjemmekampene på Elland Road. En fotballpakke med to netter på hotell med frokost, sentralt i Leeds, og kampbillett vil koste fra 1 795 kroner per person.

Daglig leder i Leeds, Paul Bell,  er svært fornøyd med samarbeidet med Ving og Thomas Cook Sport.

– Hvert år har vi tusenvis av supportere fra hele verden som kommer til Elland Road, og gjennom dette partnerskapet kan vi gjøre det å reise hit enklere og bedre for supporterne våre, sier han, og utdyper:

– Thomas Cook Sport og Ving har også et meget godt rykte når det gjelder å levere lignende kvalitetspakker til flere klubber i Premier League, så vi er derfor sikre på at våre supportere kommer til å være fornøyd med å kunne booke sine fotballreiser med dem.

 

Share.

About Author

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News [email protected]

Comments are closed.