Inngår langsiktig avtale med Flight Centre

Amadeus og Flight Centre Travel Group inngår et samarbeid der Flight Centre skal benytte seg av Amadeus’ distribusjonsteknologi i Europa, Midtøsten og Afrika (EMEA) og Asia.

0

Amadeus skal samarbeide tett med Flight Centre for å transformere IT-løsningene og virksomheten deres ved å levere innovative løsninger og støtte ekspansjonen i disse regionene.

Amadeus’ løsning Selling Platform Connect og en rekke andre tjenester gjør det mulig for Flight Centres reiseagenter å levere personlig tilpassede tjenester av høy kvalitet til sine reisende. Samarbeidet får innvirkning på Flight Centres reisebyråer i 17 land, blant annet i Sverige, Danmark, Norge og Finland.

De to selskapene skal arbeide sammen og Flight Centre skal bidra når Amadeus utvikler en NDC-løsning. Dette vil gjøre det mulig for reiseselgere over hele verden å kjøpe, bestille og betale for flyreiser og tilhørende tilleggstjenester, samt endre og kansellere bestillinger gjennom å bruke NDC-standarden i Amadeus Selling Platform Connect.

Dette innebærer at reiseselgere som Flight Centre vil kunne tilby kundene et bredere utvalg av billettpriser og mulighet til å bestille NDC-drevne tilleggstjenester i et system som de allerede er vant med.

Del.

Om forfatteren

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News bjorn@travelnews.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.
  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder