Inn i Best Western

Novotel Göteborg blir Best Western Plus Hotel Waterfront.

0

Novotel Göteborg er et firestjerners fullservicehotell som ligger ved Gøteborgs havn, i det trendy området Klippan. Klippan er et område under stor utvikling og med et variert mangfold. Her finnes det en miks av gamle og nybygde boliger, restauranter, kafeer, hotell, kontor og konferanselokaler. Mange kunstnere og kreative personer henter inspirasjon fra Klippans omgivelser.

I det som tidligere var Carnegies gamle porterbryggeri, finnes det i dag 151 rom, 11 konferanselokaler, wellness-avdeling, bar, restaurant og en terrasse med havutsikt.

– Vi valgte Best Western for å ta del i deres kommersielle styrke, samtidig som det gir oss muligheter for å videreutvikle hotellets konsept og unike identitet, sier Jerker Dellblad, daglig leder for Best Western Plus Hotel Waterfront Göteborg.

– Gøteborg er en av Skandinavias viktigste destinasjoner og Hotel Waterfront Göteborg blir et veldig verdifullt tilskudd for oss. Hotellets høye kvalitet, historie og konsept gjør det til en veldig god representant for Best Western Plus, sier Johan Michelson, Sverigesjef for Best Western Hotels & Resorts.

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Reis og Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder