Icelandair vokser videre

Til tross for konkurranse stiger Icelandairs passasjertall: 8 prosent stigning i passasjertall i september 2017 i forhold til samme måned i fjor, og flere nye destinasjoner er på vei.

0

Icelandair transporterte 420.041 passasjerer i september 2017, hvilket innebærer en stigning på 8 prosent sammenliknet med september 2016, da passasjertallet var 388.382.

Økningen gjelder også for de ni første månedene i 2017, hvor over 3,2 millioner passasjerer valgte å reise med Icelandair – en stigning på 12 prosent i forhold til samme periode i fjor.

Selskapet har løpende annonsert åpning av nye destinasjoner: Helårsdestinasjonene Cleveland, Ohio og Dallas Fort Worth, Texas i USA. Disse gjør at Icelandair nå kan tilby 20 destinasjoner i Nordamerika – 15 i USA og fem i Canada.

Den nyeste destinasjon i Europa er Dublin, Irland, med seks ukentlige avganger hele året via Island. Første flyvninger på disse tre destinasjonene er mai 2018.

Icelandair har i alt 49 destinasjoner og forventet passasjertall i 2017 er fire millioner.

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Reis og Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.
  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder