Icelandair øker til USA

Icelandair kunngjør tre nye destinasjoner i USA: Kansas City er ny, mens San Francisco og Baltimore settes tilbake på kartet.

0

Icelandair kunngjør sesongbasert operasjon til hjertet av USA med flyvninger til Kansas City International Airport fra og med 25. mai 2018. Icelandairs vil tilby tre direkteflyvninger i uken fra Island, på tirsdager, torsdager og søndager, med gode forbindelser mellom Europa og Nord-Amerika.

Samtidig returnerer Icelandair til San Francisco, California og Baltimore, Maryland med sesongbaserte ruter fra og med henholdsvis 1. juni og 28. mai 2018.

Det er mer enn et tiår siden Icelandair la ned flyvningene til begge disse destinasjonene, men det har alltid vært stor etterspørsel og støtte for å returnere til Charm City, Baltimores velfortjente kallenavn. Icelandair vil tilby Baltimore med fire direkteflyvninger ukentlig fra Island, på mandager, tirsdager, fredager og søndager.

– Icelandair har operert i mer enn 80 år og har en lang innholdsrik historie. Det er en glede i dag å fortsette dette med å markere ytterligere et historisk øyeblikk da Icelandair nå vil tilby direkteflyvninger til og fra hjertet av USA. Dette kommer ikke bare ferieturistene til gode, de som vil utforske nye deler av USA, men det åpner også for muligheter for den business- og handelsreisende mellom Europa og Kansas City, sier CEO Bjorgolfur Johannsson.

Baltimore-operasjonen kommer i tillegg til Icelandairs nåværende flyvninger fra Washington-Dulles og vil øke mulighetene for de reisende internasjonalt ved å benytte seg av Baltimore-Washington korridoren. Med den korte avstanden det er mellom Baltimore og Washington DC, vil Baltimore kunne gi ytterligere forbindelser over hele USA med Icelandairs partnere, JetBlue og Alaska Airlines.

Når det gjelder San Francisco er det mye som har forandret seg over de siste årene. Icelandairs flåte er tredoblet i antallet maskiner siden de sist fløy dit for mer enn ti år siden, med mer fleksibilitet som resultat. Det gir god mening å gjenoppta flyvningene til en av de mest populære og velkjente byene i verden. Icelandair er allerede en stamgjest på den amerikanske vestkysten med destinasjonene Seattle og Portland i USA og Vancouver i Canada. Icelandair vil benytte sine Boeing 767 maskiner til San Francisco og vil tilby fire ukentlige flyvninger fra Island, tirsdager, onsdager, fredager og lørdager.

– Nettverket vårt er større og sterkere enn noensinne, og vi tilbyr våre passasjerer flere avganger, flere forbindelser og et forfriskende alternativ både til Island, og til andre siden av Atlanterhavet. Vi ser fram imot å ønske Kansas City velkommen ombord, så vel som å returnere til Baltimore og San Francisco, legger Icelandairs CEO Bjorgolfur Johannsson til.

Share.

About Author

Redaktør, Reis og Travel News, [email protected]

Comments are closed.