Icelandair introduserer Economy Light

Icelandairs nye prisstruktur skal gi passasjerene flere valg. I dette inngår Economy Light, som er for passasjerer som bare reiser med håndbagasje.

0

Servicen ombord blir den samme som for øvrige passasjerer på økonomiklasse, og som Economy Light-passasjer kan du fortsatt velge sete i samme kabin som de øvrige økonomi-passasjerene, og også ta med ti kilo håndbagasje.

– Vi er i gang med fremtidsrettede endringer i vår service, og blant disse er Economy Light, som er designet for reisende på for eksempel en weekendtur, eller forretningsreisende på en kort utenlandsreise, sier Icelandairs ansvarlige for salg og markedsføring, Gudmundur Óskarsson i en pressemelding.

– Den nye prisklassen er også velegnet til familien som ikke har behov for mye bagasje eller par som pakker sammen. Disse passasjerene nyter ellers samme service fra Icelandair som de øvrige passasjerene.

Som en del av den nye strukturen blir det navneendringer i de ulike produkt-kategoriene. Icelandair Economy Class blir Economy Standard, og Icelandair Economy Class Flex blir Economy Flex. Begge kabinklasser har større fleksibilitet ved endringer og inkluderer som før et stykk innsjekket bagasje (23 kg) og et stykk håndbagasje (10 kg)

– Vi utvider vårt produktsortiment og oppfyller våre passasjerers ulike ønsker og krav. Dette vil gjøre reisen mer fleksibel og rimeligere, understreker Óskarsson.

Share.

About Author

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News [email protected]

Comments are closed.