HTL bytter navn til Scandic

Scandic Hotels skal rendyrk merkevaren og omprofilerer konsernets HTL-hoteller til Scandic, Disse blir nå en integrert del av kjedens øvrige hotelldrift.

0

I Norge vil hotellene HTL Karl Johan og HTL Grensen nå bytte navn til henholdsvis Scandic Karl Johan og Scandic Grensen.

– Vår merkevare og størrelse utgjør et viktig grunnlag for Scandics verdiskapning. Det bekreftes blant annet av stabilt gode resultater gjennom flere år. Dette gjør det også mulig for oss å tilpasse kundetilbudet ut fra merkevaren og de enkelte hotellenes behov og forutsetninger. Som en integrert del av Scandic får de fire HTL-hotellene grunnlag for å prestere enda bedre, sier Svein Arild Steen-Mevold, administrerende direktør i Scandic Norge.

HTL-konseptet ble lansert av Scandic i 2014, og består av fire hoteller i Stockholm og Oslo. Disse fire vil fra høsten 2016 bli omprofilert til Scandic. Kundeavtaler og reservasjoner vil ikke bli påvirket av endringen.

Totalt har Scandic-kjeden per i dag 230 hoteller i syv land.

Del.

Om forfatteren

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News bjorn@travelnews.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder