Rekordår for Royal Garden

Radisson Blu Royal Garden Hotel hadde sitt beste år noensinne i 2018, og forventer stor økning i 2019. Samtidig ser trønderne optimistisk på 2020.

0

Norges Bank melder om den svakeste norske kronen på 30 år. Dette gjør det dyrt for nordmenn å dra på ferie til utlandet, og relativt billigere å feriere i eget land. Samtidig har Norgesferie vært i vinden en stund allerede.

– Jeg tror nok den svake kronen vil gjøre det enda mer attraktivt for nordmenn å bruke 2020 til å oppleve Norge, sier hotelldirektør ved Radisson Blu Royal Garden Hotel, Tone Hansen.

– Vi har opplevd veldig gode tider nå. Det kan virke som turisme og besøk til Trondheim er i vinden. De siste månedene har vi hatt fullt hus. Da er det moro å drive hotell. I 2018 hadde vi all time high omsetning i hotellets 35 årige historie, og vi får også en fin økning i 2019. Det blir spennende å se mot slutten av året, sier Hansen.

Hansen, som opprinnelig er fra Haugesund, sier det er gøy å bo i Trøndelag om dagen. Hun roser sine kolleger i reiselivsbransjen for den gode innsatsen som gjøres i hele regionen.

– Det er veldig gøy å se at satsingen i regionen fungerer så godt. Visit Trondheim og flere andre gjør en fantastisk jobb med å bygge merkevaren Trøndelag. Store hendelser som Michelin utdelingen og åpningen av Britannia gagner hele regionen, og bidrar til å styrke Trøndelag som destinasjon. Vi på Royal Garden skal selvfølgelig også gjøre vårt for å bidra, sier Hansen videre.

Oppgraderer hotellet
For å møte det økende besøkstrykket, og fortsette å være et naturlig førstevalg for både nasjonale og internasjonale gjester, oppgraderer hotellet i disse dager produktet.

– Vi er godt i gang med å oppgradere kvaliteten på hotellet. Før jul skifter vi ut alle senger, dyner og puter, samt installerer nye dusjhoder. Nytt AV utstyr installeres i alle møterom, og vi oppgraderer gjestenettet. Dette er grep vi har god tro på for å møte gjestenes forventninger, forteller Hansen.

Share.

About Author

Redaktør, Reis og Travel News, [email protected]

Comments are closed.