Surfing: Hotell

Hotell
0

Et forslag om at digitale plattformer skal pålegges rapporteringsplikt til Skatteetaten er sendt på høring av Finansdepartementet. – Kun ved å få full oversikt over omfanget av utleie kan vi sikre riktig skatteinnbetaling, sier NHO Reiseliv-sjefen.

Hotell
0

Midt mellom Stockholm og Arlanda ligger det nye First-hotellet First Hotel Lindö Park. Med tre golfbaner, restaurant og konferansemuligheter satser hotellet friskt på både fritids- og forretningsreisende.

Hotell TN+
0

Kurs- og konferansemarkedet vokser så det knaker, og ingen steder i Europa vokser det mer enn i Melsomvik i Vestfold, hvor giganten Oslofjord Convention Center begynner å ta form.

Hotell
0

Norske kunder av utleietjenesten HomeAway betalte i snitt syv prosent mindre for utleieboliger i 2017 sammenliknet med året før da de leide feriebolig i California.

Hotell
0

Under International Hotel Investment Forum (IHIF) i Berlin mandag annonserte Carlson Rezidor Hotel Group navneendringen til Radisson Hotel Group. Med det starter en ny epoke for selskapet.

Hotell
0

Den nordiske aktøren for innkvarteringsløsninger Forenom gjennomfører sitt femte oppkjøp på et år med anskaffelsen av StayAt HotelApart AB i Sverige.

Hotell
0

Ifølge Chesky har Airbnb lenge vurdert å starte flyselskap og overveier nå ulike konsepter. Det…

1 2 3 188