Surfing: Hotell

Hotell
0

Den 28. mai verner Clarion Hotel om folkets indre ro, og ønsker velkommen til “Meditation en masse” – en guidet meditasjonsstund. Initiativet skjer i samarbeid med Rituals.

Hotell
0

Beitostølen Resort økte resultatet med 25,3 prosents sammenlignet med 2016. – Vi får betalt for vår offensive helårssatsing, sier direktør Atle Hovi i Beitostølen Resort.

Hotell
0

Byråd for miljø og samferdsel i Oslo, Lan Marie Nguyen Berg, åpnet tirsdag Scandic sin egen bigård på taket av Scandic Vulkan.

Hotell
0

Scandic Hotels styrker sin posisjon på Østlandet med overtakelsen av tidligere Comfort Hotel Ringerike. Hotellet i hjertet av Hønefoss har nå åpnet under navnet Scandic Hønefoss.

Hotell
0

Rundt 40 000 nordmenn overnatter årlig på hotellet som i år fyller 50 år. I anledning jubileet inviteres det til «åpent hotell», konserter og konkurranser.

Hotell
0

Bergen sliter med fjorårets enorme økning i antall nye rom, viser tall fra Benchmarking Alliance som dekker årets fire første måneder. Samtidig lysner det nå for alvor for hotellene i Kristiansund, Haugesund og Kristiansand.

Hotell
0

3. mai endrer Scandic Bergen Airport navn til Scandic Kokstad. Navneendringen markerer også at hotellet har gjennomgått en omfattende oppussing og et spesielt tilpasset hotellprodukt for familier, idrettssegmentet og langtidsboende gjester.

1 2 3 190