Hotell-boom hos Thon

Fra første januar i år innlemmer Thon Hotel-gruppen hele fem hoteller i folden, fra Andøya i nord til Horten i sør.

0

Hotelldirektør Marlene S. Pedersen ved franchisehotellet Thon Hotel Narvik synes det nye samarbeidet med Thon-gruppen er spennende.

– Hotellrommene våre ble nylig totalrenoverte, og vi er stolte over å nå være en del av Thon Hotels, sier hotelldirektør, Marlene S. Pedersen.

Thon Hotel Narvik, som ligger flott til ved Narvikfjellet og med utsikt over Ofotfjorden, er et fullservice hotell med 40 gjesterom, restaurant og konferansekapasitet for opptil 90 personer.

– Narvik er en spennende destinasjon i Nordland, og vi er glade for å få Thon Hotel Narvik inn i hotellkjeden vår, sier konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

Fin beliggenhet

Hotelldirektør Jorunn Melsether i Måløy er også stolt over å bli en del av Thon Hotels, og at hotellet får navnet Thon Hotel Måløy.

Kannesteinen ligger ca. 10 kilometer fra Måløy sentrum, der det nye Thon-hotellet ligger.

– Thon Hotels har mange spennende konsepter og et godt lojalitetsprogram som vi gleder oss til å kunne tilby våre gjester, sier Melsether.

Thon Hotel Måløy er et sentralt beliggende hotell i kystbyen Måløy. Hotellet ligger i hovedgata, og har gangavstand til både butikker, kjøpesenter, båt og bussterminal. Hotellet har konferansekapasitet for opptil 80 personer.

– Det er veldig hyggelig at vi nå kan tilby våre gjester overnatting i kystbyen, som har mange flotte friluftsmuligheter, fantastisk fiske og vakker natur, sier konserndirektør Thorvaldsen i en kommentar.

Måløy er en by og et tettsted i Sogn og Fjordane og en viktig fiskerihavn i Norge.

Hjemmelaget syltetøy

Hotelldirektør Torgeir Flåteteigen Birkeland ved Thon Hotel Horten i Jernbanegaten 1 er glad for det nye samarbeidet.

– Hotellet vårt ble nylig totalrenovert, og vi er stolte over å nå være en del av Thon Hotels-kjeden, sier han, og ønsker både stamgjester og nye gjester velkommen.

Lite å si på serveringen på Thon Hotel Horten. (Foto: Thon Hotel Horten)

– Alle vil nå kunne få fordeler gjennom å være Thon DISCOVERY-medlem, med blant annet rabatt på hoteller over hele verden. Vi har også fått smakfulle nyheter på frokostbuffeten vår. Nå serverer vi blant annet hjemmelaget syltetøy, ferske croissanter, nybakte wienerbrød og presskannekaffe. Thon Hotels er kjent for sine gode frokoster, og vi ønsker å gi gjestene våre en god start på dagen, sier Flåteteigen Birkeland.

Thon Hotel Horten har 88 rom, restaurant, bar og en egen lounge for gjester i 2. etasje med utsikt over Oslofjorden. Hotellet har totalt 7 møterom og det største konferanserommet har plass til 220 personer.

Med dette styrker Thon Hotels sin posisjon i Vestfold, som fra før har Thon Hotel Tønsberg Brygge i fylket.

Beholder navnet

I Spjelkavik ikke langt fra Ålesund har det tradisjonsrike hotellet i Kanalvegen 1 nå blitt en del av Thon Hotels, men beholder Baronen-navnet.

Thon Hotel Baronen har 66 rom og konferanse-fasiliteter. (Foto: Thon Hotel Baronen)

– Det er spennende å komme inn i Thon Hotels som er en kjede med et stort salgsteam. Våre medarbeidere er kjent for sin personlige service overfor alle sine gjester og vil selvfølgelig fortsette å sette gjestene sine i sentrum nå som vi er Thon Hotel Baronen, sier direktør Kari Janne Myklebust.

Thon Hotel Baronen med sine 66 rom ligger ti kilometer fra Ålesund sentrum, like ved handelsområdet Moa og industriområdet Breivika. Hotellet har i tillegg konferansekapasitet for opptil 90 personer.

Fra før har Thon-gruppen Thon Hotel Ålesund i denne delen av landet.

Totalrenoveres

Også hotellet i Andenes på Andøya ble en del av Thon Hotels 1. januar i år, og har ikke uventet fått navnet Thon Hotel Andrikken. Hotelleierne og direktøren gleder seg over det nye samarbeidet etter 40 år som enkeltstående hotell.

– Vi er stolte og glade for at vi får dette samarbeidet med Thon Hotels, sier Roger Adolfsen som eier hotellet sammen med broren Kristian Adolfsen.

Andøya er Norges 10. største øy og ligger i Nordland fylke. Hvalsafariene herfra er svært populære.

– Vi var enige om at dersom vi skulle bli et franchise-hotell så skulle det være Thon Hotels. Vi har hatt et godt forhold til Olav Thon Gruppen gjennom mange år og ser frem til de mulighetene Thon Hotels-kjeden kan gi hotellet fremover

Alle rommene på hotellet ble nylig totalrenovert. Videre skal også frokostsalen renoveres og få et nytt preg.

– Jeg gleder meg til utviklingen av hotellet, både i henhold til service og nye markeder vi kommer inn på, sier hotelldirektør Ingela Heintz.

Thon Hotel Andrikken ligger i Storgaten, har 44 rom og konferansekapasitet for opptil 100 personer.

Share.

About Author

Sjefredaktør, Travel News [email protected]

Comments are closed.