HKC velger Best Western i Gøteborg

Våren 2019 åpner HKC Hotels sitt nye flaggskipshotell Åby Arena, der både Åbytravet og den nye Åbymässan vil finne sted. Nå er det bestemt at hotellet slutter seg til Best Western Hotels & Resorts

0

Det nye hotellet vil bli en pulserende møteplass som henter inspirasjon og energi fra alle arrangementene som gjennomføres på og i direkte tilknytning til hotellet. Målet er å skape en spennende og kreativ opplevelse langt unna standardiserte forretnings- og konferansehotell. Hotellet vil få 223 rom – og i arenaen er det i tillegg til messen og travbanen også et stort treningssenter, mengder av møterom samt restaurant, bar og café. Hele investeringen er beregnet til 500 millioner kroner.

– Vi gleder oss til å samarbeide med Best Western for å gjøre dette hotellet til et av Gøteborgs ledende arrangementshotell. Kombinasjonen av å være et individuelt hotell med egen identitet og Best Westerns styrke som hotellkjede føles som et vinnende konsept, sier Marcus Östlundh, VD for HKC Hotels.

– Vi er stolte og glade over at HKC Hotels gir oss muligheten til å arbeide med det nye hotellet i Gøteborg, sier Johan Michelson, Sverigesjef i Best Western Hotels & Resorts.

– Vi har styrket vår posisjon i Gøteborg kraftig det siste året, og med sitt unike konsept og spennende beliggenhet blir dette hotellet et fantastisk tilskudd til kjeden.

Share.

About Author

Redaktør, Reis og Travel News, [email protected]

Comments are closed.