Heder til Hertz

FlyerTalks medlemmer har kåret «Hertz Gold Plus Rewards» til verdens beste lojalitetsprogram for leiebil.

0

FlyerTalk er en internasjonal organisasjon med 675 000 forretnings- og fritidsreisende som medlemmer. Det er sjette året på rad at Hertz’ lojalitetsprogram stikker av med seieren blant mer enn 100 ulike lojalitetsprogrammer. Seieren betyr mye for Hertz i Norge.

– Dette er selvsagt en stor anerkjennelse for Hertz og vårt lojalitetsprogram. Mange av de som reiser jevnlig er kjent med FlyerTalk, så dette blir lagt merke til både i USA og Europa. Med tanke på kommende sommer, og mange turister som trenger leiebil når de kommer til Norge, betyr anerkjennelsen ekstra mye, sier Trygve Simonsen, adm. direktør for Hertz i Norge.

Mobilitet
Et godt lojalitetsprogram, god tilgjengelighet og brukervennlige tekniske løsninger er viktige satsningsområdre for Hertz.

– Vi i Hertz, både i Norge og globalt, satser knallhardt på tilgjengelighet og ny brukervennlig teknologi. I tillegg jobber vi i Norge med nye mobilitetskonsepter i sentrum av de største byene slik at folk som bor sentralt over tid ikke har behov for å eie egen bil. Vi skal vokse videre i Norge, sier Trygve Simonsen i Hertz Bilutleie.

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Reis og Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.
  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder