Grand Hotel Tammer har gjenåpnet

Legendariske Grand Hotel Tammer, Tampere har gjenåpnet dørene og blitt det åttende Radisson Blu-hotellet i Finland.

0

Hotellet, som ble bygget i 1929, har holdt mange storslåtte arrangementer og med sin rike historie er det nyrenoverte Radisson Blu Grand Hotel Tammer, Tampere et naturlig valg for et opphold spekket av kultur og spennende historie.

– Vi er veldig glade for å ønske det åttende finske Radisson Blu-hotellet velkommen til vår Nordiske portefølje. Kombinasjonen av interessant historie og nyrenoverte elementer gjør dette legendariske hotellet til det perfekte sted for alle typer arrangementer. Gjestene kan se fram til å oppleve førsteklasses gjestfrihet i en storslått atmosfære, sier Tom Flanagan, Area Vice President for Rezidor Hotel Group i Norden.

Radisson Blu Grand Hotel Tammer, Tampere er en konvertering av tidligere Grand Hotel Tammer. Dette 87-roms hotellet er det tredje eldste hotellet i Finland og ble designet av arkitekten Bertel Strömmer i 1929. Mange kjente gjester, blant dem Yuri Gagarin, har besøkt hotellet siden åpningen. I dag er hotellet velkjent for sin unike bankettsal som er ideell for all typer av kulturelle arrangementer. 

Renovert, storslått atmosfære

Som en del av konverteringen har Radisson Blu Grand Hotel Tammer, Tampere blitt oppgradert tilbake til sin opprinnelige storslåtthet. Hotellet er nøye dekorert for å gjenspeile den originale, klassiske atmosfæren. Interiøret og de nye, moderne rom- og servicekonseptene, gir nå gjestene en helt ny opplevelse. Hotellets konferanse- og bankett-tilbud er også forbedret og forsterker hotellets posisjon som et svært attraktivt møtested i Tampere.

– Radisson Blu Grand Hotel Tammer, Tampere er et hotell som tilbyr en unik atmosfære for både store og små arrangementer. Her kan alle nyte atmosfæren fra en svunnen tid, kombinert med moderne, eksklusiv hotellservice. I løpet av sin lange levetid har hotellet vunnet hjertet til mange besøkende og innbyggere i Tampere og noen av gjestene våre har vært trofaste gjester i flere tiår, forteller Mika Riuttanen, General Manager ved Radisson Blu Grand Hotel Tammer, Tampere. 

Gjesteopplevelsen er ytterligere forbedret når det gjelder design og brukervennlighet, blant annet med søvnkonseptet «Blu Dreams». Konseptet er utviklet ved Radisson Blu-hotellene i Finland og fokuserer på den totale søvnopplevelsen og gjestenes individuelle behov, fra gjestene legger seg, til de står opp. Til og med frokosten har blitt oppgradert hos Radisson Blu Grand Hotel Tammer, Tampere. Nå kan gjestene nyte Radisson Blu sitt nye frokostkonsept «Super Breakfast», som skal gi gjestene den beste starten for alle sanser. Frokosten tilbyr førsteklasses kvalitetsprodukter, lokale spesialiteter og er servert på en svært visuelt tiltalende måte.

Radisson Blu Grand Hotel Tammer, Tampere vil drives av Sokotel Oy, et datterselskap av SOK.

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Reis og Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder