God vekst for Icelandair

Icelandair avsluttet tredje kvartal 2017 med vekst i antall passasjerer på 10 prosent i forhold til samme kvartal i fjor. Prognoser og innsalg for 2018 ser også gode ut.

0

Icelandair har gjennom det siste året omorganisert sin nordiske virksomhet, der flere funksjoner er flyttet til selskapets kontorer på Island. Gjennom prosessen har det lille islandske flyselskapet fortsatt å vokse. I 2018 åpner de tre nye destinasjoner til henholdsvis Dallas og Cleveland i USA og Dublin i Irland. Antall flyreiser øker med 10 prosent og forventet passasjervolum vil være 4,4 millioner – en økning på 400.000 sammenlignet med totalt antall passasjerer i 2017.

Icelandair åpnet i oktober rute til Berlin-Tegel med tre ukentlige avganger fra Island. Selskapet har fra før fire destinasjoner i Tyskland, og 49 destinasjoner totalt – hvorav 20 i Nord-Amerika.

I løpet av første kvartal 2018 vil Icelandair få første leveranse av nye fly: Tre Boeing 737 MAX 8. Totalt har Icelandair de neste årene bestilt 16 Boeing MAX – de siste leveres i 2021. De nye flyene gir mer fleksibilitet i forhold til Icelandairs mange forskjellige destinasjoner, samtidig som det gir ytterligere vekstmuligheter.

Share.

About Author

Redaktør, Reis og Travel News, [email protected]

Comments are closed.