G Travel International åpner i Nigeria

G Travel International satser i Afrika og åpner kontor i Lagos i Nigeria.

0

– Vi har lenge ønsket en sterkere tilstedeværelse på det afrikanske kontinentet. Nå har vi funnet en god partner og løsning, sier Finn Vetle Hansen, administrerende direktør i G Travel.

G Travel International (GTI) er et joint venture mellom G Travel og Dubai-baserte Dnata. Selskapet tilbyr globale reiselivstjenester for offshore-, marine- og bedriftskunder.

– Åpningen i Lagos er en erkjennelse av at kundene våre blir mer og mer globale. For å betjene dem på en god måte, må vi være der de opererer. I Afrika er Angola og Nigeria spesielt viktige markeder, ikke minst for sektorene olje, gass og marine, sier Hansen.

Det nye GTI-kontoret i kystbyen Lagos, som inntil 1991 var hovedstaden i Nigeria, vil ha 8-10 ansatte.

– Internasjonale reiseselskap har ofte betjent Afrika utenfra. Man har kun vært interessert i langreisene inn og ut av kontinentet, og har lykkes dårlig med reiser i og mellom afrikanske land. Det ønsker vi å gjøre noe med, sier Hansen.

GTI utvider med nye markeder omtrent hver tredje måned.

– Nå holder vi på å undersøke mulige partnere også i Egypt og Australia, forteller Hansen.

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder