Fredrik Ekelund ny sjef for Quality Hotel i Norden

Fredrik Ekelund (38) blir ny Senior Vice President for Quality Hotel i Norden. Han kommer sist fra rollen som toppleder i butikkjeden Nille.

0

De siste årene har Quality Hotel begynt på et omfattende arbeid som skal ruste selskapet i nye markeder, utvikle gjesteopplevelsene på hotell og bygge bedriftskulturen. Nå går ifølge en pressemelding dette arbeidet over i en ny fase og for tilføre ekstra kraft har hotellkjeden rekruttert Fredrik Ekelund som høyeste sjef for den nordiske virksomheten.

– Quality Hotel er på en spennende reise der man jobber med å ta seg fra kvalitetssikre serviceleveranser til å skape overraskende, nye, spennende gjesteopplevelser. Dette er en reise som krever en ytterst ansvarlig leder med glød, stor gjennomføringskraft og som ser kommersielle muligheter i det meste, sier Katalin Paldeak, Chief Operating Officer Nordic Choice Hotels, i pressemeldingen

– Ut fra dette har vi lett etter en person som forstår hvordan man bygger et stort dreamteam av Quality Hotels drøyt 5000 medarbeidere, og dermed omsette ambisjoner i virkelighet. Fredrik er en person med alle egenskapene vi søker, og som jeg er sikker på at kommer til å levere fra dag én.

Fredrik Ekelund er utdannet sivilingeniør i elektronikkdesign ved Linköpings Tekniska Högskola og jobber idag som såkalt chief operating officerfor Nille. I nåværende stilling har han også kommersielt ansvar for konseptutvikling og markedsføring av butikkjeden. I Nille har Ekelund jobbet med å omprofilere kjeden, utvikle et tydeligere butikkonsept, samt skape merverdi for kundene. Disse erfaringene vil bli sentrale i Quality Hotels fortsatte utviklingsarbeid.

– Jeg brenner for å bygge sterke team, som ikke bare leverer opplevelser som gjør at gjestene kommer tilbake, men som også gjør at medarbeiderne elsker å gå på jobb. Quality Hotel er inne i et utrolig spennende arbeide som jeg vil være en del av. Jeg elsker å tenke stort, sette høye mål og jobbe med teamet for å levere, sier Fredrik Eklund, påtroppende Senior Vice President i Quality Hotel.

Ekelunds tidligere arbeid i blant annet Deloitte, Orkla og ikke minst Nille har gjennom årene innebåret mange reiser og mange hotellnetter. Disse erfaringene tar han nå med seg inn i det nye oppdraget.

– Min ambisjon er at vi skal kombinere et stort hjerte med å våge å ta mer plass, utfordre og overraske. Det sies at hotellbransjen er veldig konservativ. De kommende årene skal vi i Quality Hotel bevise at det ikke stemmer, sier Ekelund.

Fredrik Ekelund er født og oppvokst i Halmstad, men har bodd i Oslo med sin familie i en årrekke. Han tiltrer sin nye stilling 31. oktober.

Share.

About Author

Sjefredaktør, Travel News [email protected]

Comments are closed.