Fred. Olsen Travel blir del av G Travel

Fred. Olsen Travel blir ny franchisetager i G Travel. Det sikrer G Travel en solid posisjon i Oslo.

0

– G Travel har fra før 27 kontorer i Norge. Vi har lenge hatt et mål om å styrke vår posisjon Oslo, og er derfor glad for Fred. Olsen Travels inntreden, sier Finn Vetle Hansen, administrerende direktør i G Travel.

Fred. Olsen Travel betjener i stor grad forretnings- og sjømannsreiser i Fred. Olsen-konsernets mange selskaper. I tillegg har byrået et betydelig salg innen cruisereiser og landarrangement knyttet til cruisebåtanløp over hele Norge.

Fred. Olsen Travel tar også hånd om landarrangement for MICE-grupper fra det norske og internasjonale markedet, og arrangerer dessuten norgesopphold for utenlandske VIP-er.

– Vi ser fram til å bli del av et globalt selskap med norske eiere. Kundene våre vil ha glede av tjenestene, teknologien og den globale tilstedeværelsen som G Travel tilbyr, sier Danya Groth, daglig leder i Fred. Olsen Travel.

– Vi er blitt svært godt tatt imot, og er imponert over den profesjonalitet og kunnskap G Travel har i sin organisasjon. Det lover godt for fremtiden, sier Groth.

I tillegg til kontorene i Norge, har G Travel seks kontorer i Sverige og ytterligere 17 internasjonale kontorer.

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Reis og Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.
  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder