Første Best Western Plus-hotell i Oslo

I januar neste år åpner det første Best Western Plus hotellet i Oslo– Best Western Plus City Hotel.

0

Det er My City Home Hotel midt i Oslo sentrum som bygges om, skifter navn og åpner dørene til ”et trendy og moderne hotell”, ifølge pressemeldingen.

Hotellet har totalt 50 rom og studioleiligheter samt et lekkert lobbyområde som ifølge Best Western vil invitere til sosialt samvær. I underetasjen finner du fortsatt det veganske spisestedet Fristelse Café & Bistro, som har alle rettigheter og allerede har opparbeidet stor popularitet.

Best Western Plus City Hotel ligger i en klassisk bygård fra 1858 i Kvadraturen, vegg i vegg med Høyskolen Kristiania, få meter fra Karl Johans gate og det meste av Oslos severdigheter.

– Det blir veldig stas å få et Best Western Plus-hotell midt i Oslo sentrum, sier Hege Ramm, Country Manager for Best Western Scandinavia i Norge.

– Her vil gjestene kunne nyte godt av hotellets moderne fasiliteter og et høyt servicenivå, og beliggenheten midt i sentrum av byen vil tiltrekke seg mange av våre internasjonale og nasjonale gjester.

– Vi valgte Best Western som samarbeidspartner fordi vi vil inngå samarbeid med en kjede som har god branding over hele verden, samt at vi likte konseptet til Best Western Plus, sier Imran Amin, daglig leder for Best Western Plus City Hotel.

– Vi har allerede mange stamgjester, og med lojalitetsprogrammet Best Western Rewards vil vi knytte disse og mange nye stamgjester tettere til oss, tror Amin.

Del.

Om forfatteren

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News bjorn@travelnews.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder