Flytende hotell midt i Paris

Det første flytende hotell har åpnet sine dører i hjertet av Paris.

0

OFF Paris Seine som hotellet heter ligger på den berømte elven med samme midt i den franske hovedstaden, og har 54 rom og fire suiter. Målgruppen er mennesker på jakt etter den helt unike opplevelsen.

I tillegg til sine rom tilbyr OFF, som ligger ankret opp ved Gare d’Austerlitz-stasjonen, også en flott bar – noe den helt unike utsikten ut mot den berømte elven bidrar til.

Overnatting på elven.

Overnatting på elven.

Sterke farger skal ifølge arkitektene etterligne solens refleksjoner i vannet, og gjestene kan nyte sine drinker på dekk, ta et dukkert i hotellets lille basseng, eller nyte et måltid i restauranten, som har panoramautsikt over byen.

Det flytende boutique-hotellet ligger kun et steinkast eller to fra Notre Dame og byens rådhus (Hôtel de Ville), og koster fra 1600 kroner opp til rundt 4500 per natt.

Del.

Om forfatteren

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News bjorn@travelnews.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder