Widerøe styrker Evenes på rutekartet

Fra slutten av mars 2017 vil Widerøe satse enda sterkere på Evenes.

0

I tillegg til at Widerøe innfører en rute mellom Evenes og Trondheim forlenger de eksisterende ruter slik at folk enkelt kan fly mellom Harstad/Narvik til Sandefjord og Bergen. Målet er å binde landsdelene sammen med en luftbro og gi de reisende en enklere reisevei. På den måten sikrer Widerøe kommunene rundt Evenes et bedre tilbud for reiser til store deler av landet.

– Vi følger eksisterende reisestrømmer og lytter aktivt til våre kunders tilbakemeldinger. I tillegg til konkrete innspill fra næringslivet har dette dannet grunnlaget for ruteøkningene som trer i kraft fra mars 2017, sier Catharina Solli informasjonssjef i Widerøe

– Vi håper å kunne tilfredsstille eksisterende samt potensielt nye kunder med de nye rutene, fortsetter hun.

I april 2017 vil det ikke lenger være mulig å fly til og fra Narvik lufthavn Framnes. Reisemønsteret står foran en endring og Widerøe har i den anledning valgt å satse videre på Evenes og forsterker frekvensen fra to til fire daglige avganger til og fra Bodø. En av disse avgangene vil foregå med selskapets største fly Dash 8 Q400, med 78 seter.

For rutetider og øvrige detaljer, se her.

Billetter er tilgjengelig i booking i løpet av uke 45. Priser fra 699 hver vei Evenes–Trondheim og 999 hver vei Evenes–Bergen/Sandefjord.

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Reis og Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder