Utfordrer de store med klippekort

Med et abonnement på 27 500 kroner i måneden får du som kunde i Surf Air Europe ubegrenset flytransport til uvalgte reisemål i Europa.

0

De tradisjonelle, nasjonale flyselskapene blir utfordret på flere områder. Først og fremst av lavprisselskaper som Ryanair, men også av nisjeselskaper – som Surf Air, som går inn i businessklasse-segmentet.

Fra oktober av skal selskapet koble London opp med destinasjoner som Genève, Zurich og Cannes. I starten er det snakk om å benytte seg av tre åtteseters maskiner, men ekspertene tror det vil ta litt tid før Surf Air klarer å overta noen av høyklasse-kundene fra selskaper som British Airways og Swiss.

I California har Surf Air etter tre års drift 3 000 medlemmer, og ventes å gå i pluss i neste kvartal. Omlag 85 prosent av kundene her fløy tidligere med de større linjeselskapene.

Del.

Om forfatteren

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News bjorn@travelnews.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder