Toalettpapir for mobilen

Japanernes tar hygiene mer alvorlig enn de fleste. Ved Tokyos Narita International Airport rulles det nå ut en prøveprosjekt med ”toalettpapir” for mobiltelefoner.

0

I praksis innebærer det at en egen toalettrull er plassert rett ved den ordinære. Papiret er antibakterielt og skal brukes til å rengjøre mobiltelefonen med. ”Velkommen til Japan” står det til overmål på selve papiret, som av noen kan tolkes som en noe selvironisk kommentar til landets vektlegging på renslighet.

Mobiltelefon-rullene er foreløpig plassert i 86 avlukker i Naritas ankomsthall, og et telecom-selskap – NTT Docomo – står bak. I en kommentar sier de at tilbudet vil vare til ut mars 2017.

Undersøkelser har for øvrig påvist at skjermen på smarttelefonen inneholder flere bakterier enn et toalettsete.

Del.

Om forfatteren

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News bjorn@travelnews.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder