Ting skjer på Gardermoen

Torsdag 27. april 2017 står den nye delen av hovedflyplassen på Oslo Lufthavn klar, og Ting AS trakk det lengste strået om å drive butikk på hovedflyplassen.

0

– Fantastisk stort, sier styreleder i bedriften Ting AS Audun Viken. Som eneste interiør- og gavebutikk gleder vi oss til å tilby 25 millioner reisende hvert år moderne gave-og interiørartikler. Ting blir å finne i avgangshall utland med 100 kvm butikk, hvor norsk og skandinavisk design blir fremhevet.

Samme år ekspanderer Ting AS driften og åpner butikk nummer syv på Bergen Lufthavn Flesland, hvor butikken blir en av flere nye konsepter på flyplassen. Butikken vil ligge slik til at både reisende fra inn-og utland vil passere den.

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder